Logo Breeze - Witte letters

Privacy- & Cookieverklaring

Privacyverklaring

Breeze Adventures, met zijn geregistreerde kantoor in Willemstad, is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking zoals vermeld in deze privacyverklaring.

Contact details:

Breeze avonturen
de dorpsjachthaven en appartementen
Willemstad, Curaçao
info@breezecuracao.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Breeze Adventures verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van alle persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor-en achternaam
  • Accommodatie
  • Land
  • Telefoon nummer
  • E-mailadres
  • bankrekeningnummer
  • IP adres
  • Locatie gegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaattype

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@breezecuracao.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens?

Breeze Adventures verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om uw betaling te verwerken
  • Om u onze nieuwsbrief te sturen
  • Om u te e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Breeze Adventures analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Breeze Adventures verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming Breeze Adventures maakt gebruik van de volgende computerprogramma's of -systemen: Bokun is ons online boekingssysteem waar wij alle boekingen en betalingen realtime beheren. Het boekingssysteem genereert voor elke boeking automatisch een voucher. De voucher is een bevestiging van de boeking en ontvangen betaling en wordt per e-mail naar u verzonden.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

Breeze Adventures bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Voor de volgende (categorieën van) persoonsgegevens hanteren wij de volgende bewaartermijnen:

Persoonlijke gegevens  

Reden  

Bewaartermijn  

Voor-en achternaam 

Om u op de juiste manier aan te spreken als u terugbelt of u een bericht per e-mail of per post stuurt 

Onbepaalde tijd 

Geslacht 

Om u adequaat te kunnen aanspreken 

Onbepaalde tijd 

Accommodatiegegevens 

Om u, indien nodig, berichten per post te kunnen sturen 

12 maanden 

Telefoon nummer 

Om u te bellen in bijzondere gevallen  

Onbepaalde tijd 

E-mailadres 

Om u te kunnen antwoorden of, indien u daarvoor toestemming heeft gegeven, om u onze nieuwsbrief toe te sturen 

Onbepaalde tijd 

IP adres 

Om uw locatie te bepalen wanneer u de website bezoekt  

Onbepaalde tijd 

Locatie gegevens 

Om de transportkosten te bepalen  

Onbepaalde tijd 

Gegevens over uw activiteiten op onze website 

Voor analyse ten behoeve van website-optimalisatie 

50 maanden 

Internetbrowser/apparaattype 

Voor analyse ten behoeve van website-optimalisatie 

50 maanden 

Cookies of vergelijkbare technologieën die wij gebruiken

Breeze Adventures gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Breeze Adventures gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert en dat uw voorkeursinstellingen worden bijvoorbeeld onthouden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten functioneren en deze te optimaliseren. Daarnaast plaatsen wij cookies die bijhouden uw surfgedrag zodat wij u op maat gemaakte inhoud en advertenties kunnen aanbieden.

Via de instellingen van uw browser kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen, verwijderen.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Breeze Adventures en heeft u recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@breezecuraco.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Bedek in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machineleesbare zone, het gedeelte met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN). Dit is ter bescherming van uw privacy. Wij zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren. , de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Hoe wij persoonlijke gegevens beveiligen

Breeze Adventures vindt de bescherming van uw gegevens belangrijk en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@breezecuracao.com.

Vragen?

Als u vragen heeft over deze Cookie- & Privacyverklaring, kunt u ons een e-mail sturen naar info@breezecuracao.com

 

Ga naar het West Buggy-avontuur
$199

NIEUW Speciale prijs!